Sommeraktiviteter på biblioteket – dragerne kommer

21.06.24
Ifølge den kinesiske dyrekalender er det dragens år i år, derfor har dragerne indtaget børnebibliotekerne. I sommerferien på Jammerbugt Bibliotekerne har du nu mulighed for at lave drager, hjælpe dragen Günther med at finde hans forsvundne diamanter eller løse dragequizzen.

Krea i sommerferien

På biblioteket har du mulighed for at lave en super sej perledrage eller lav en flot dragemaske, som du kan tage med hjem, som et minde fra en god sommer. Du kan også hygge dig med at farvelægge dragemalersider.
Husk at tage en voksen med til at hjælpe med strygejernet.
Obs. Man kan kun stryge perlepladerne i den betjente tid.

Diamantjagt for de små

Dragen Günther har tabt sine yndlingsdiamanter på børnebiblioteket, hjælp ham med at finde dem igen. Når du har fundet dem alle sammen på afkrydsningsarket, så kan du deltage i konkurrencen om en sej dragebog ved at skrive dit navn, alder og en voksens tlf. Vinderen bliver udtrukket den 09.08.24 kl. 12.00 og får besked med det samme.

Dragequizzen for de store (9+)

Du kan deltage i konkurrencen om en mega spændende bog, hvis du udfylder denne dragequiz. Du skal blandt andet bruge dragequiz-plakaten, hvor du kan se en masse bogforsider med drager på, for at kunne finde dine svar til spørgsmålsarket. Til sidst når du har besvaret alle spørgsmålene, skal du skrive dit navn, alder og en voksens tlf. nr. Så er du med i konkurrencen. Vinderen bliver udtrukket den 09.08.24 kl. 12.00 og får besked med det samme.

Sted: Alle biblioteker i Jammerbugt
Dato: 01.07.24 - 09.08.24