Nye krimier september 2022

02.09.22
Efteråret kigger frem så hvorfor ikke dele denne fine årstid med en masse nye titler på krimifronten. Husk de kan bestilles med det samme her på siden.

Kalenderen siger september 2022, her er lidt information om de nye krimier der udkommer i måneden.

Vi starter i det danske hvor Inger Gammelgaard Madsen udkommer med : "Stemmen fra jorden" En lille pige på 7 år i det midtjyske forlader familiens hjem i vrede. Hendes storebror har tyraniseret hende, så hun bliver nødt til at få lidt luft og tager hunden i snoren og forsvinder. Hen ved aftenstid er hun stadig ikke vendt tilbage og moderen bliver nervøs og kontakter politiet.

Sagen, hvis der er en, overbringes til Mason Teilman, der er tilflytter fra det amerikanske, hvor han i fødebyen New Orleans, stod for opklaringen af forbrydelser begået mod børn. Han kommer til at bruge mange af de erfaringer han erhvervede sig i den periode i opklaringen af sagen med den forsvundne pige Lilly Danielsen. Inger Gammelgaard har i mange år udgivet en del krimier og er i dag en yndet læst forfatter af de danske krimilæsere.

Næste bog er fra det svenske: Camilla Grebe: "Velkommen til evigheden" 6. bind i serien om Malin. Lykke Andersen, der er forlagsredaktør og gift med en kendt forfatter, anklages for et groft mord på familiehuset "Evigheden" midt i svenske Sörmland. Mordet skal opklares - hænger det mon sammen med et andet mord begået otte år før det præcis samme sted. Manfred Olsson står i spidsen for efterforskningen, der bringer de implicerede ud i en masse dilemmaer af moralsk karakter. Virkelig god svensk krimiserie.

Vi slutter rundturen af i USA hvor Karin Slaughter: "Den glemte pige". Emily Vaughn, står for at afslutte 4 års slid på high school i Longbill Beach. Kvinden bærer rundt på nogle hemmeligheder, der senere den aften koster hende livet. Mordet forbliver uopklaret i 40 år indtil Andrea Oliver kommer til byen i andet ærinde officielt. Men reelt skal mordet opklares på Emily og det skal helst gøres inden morderen måske slår Andrea Oliver ihjel for at skjule sandheden. Spænding fra første side - en af de mest læste krimiforfattere i USA

Andre nye krimier

De danske:

Per Jacobsen: Udhængt 3 - Den sidste dråbe

Christian Klitholm: Lommemord

Torben Munksgaard: Damevenners død

Severin Olesen Larsen:Det han ikke vidste

Marianne Christensen: Rødovre rekviem

Pia Grandjean Odderskov: Jagtspil

Claus Mørkbak Højrup: Mordet ved Tjernobyl

Sandra Niebak Pedersen: Når tiden fortæller sandheden

Søren og Morten Ellemose: Dannebrogs fald

Gretelise Holm: Smukke mand

Finn Wieemann: Svanesang

Finn Halfdan; Møghund

 

De engelske:

Jeffrey Archer: Over mit lig

Angela Marsons: Knuste knogler

Alice Feeney: Sten saks papir

Elly Griffiths: Ekspert i mord

Robert Galbraith: Det blæksorte hjerte

Lee og Andrew Child: Hellere død

Rosemary Shrager: Mord på menuen

 

De svenske:

Sofie Saranbrant: Sjælevennen

Kristina Ohlsson: Isbryder

Emilie Schepp: Bjørnen sover

 

De finske:

Arttu Tuominen: Sendebudet

Max Seeck: Zetterborg-sagen

 

De amerikanske:

Stephen King: Et eventyr

Don Winslow: Flammernes by

 

Den australske:

Liane Moriarty: Æblet falder ikke

 

 
1 Start 2 Komplet

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.