konkursklubben

Nye krimier november/december 2020

05.11.20
Flere spændende nye krimier til den begyndende vinter. Husk du kan bestille bøgerne i formularen længere nede.

November/decembers nyudgivelser af krimier rummer flere store navne, blandt andre nyeste fra Sara Blædel: Den tavse enke, som er 11. bind i serien om Louise Rick. Denne gang myrdes en krobestyrer på Tåsinge. Kroen endevendes efterfølgende af politiet, og beviserne sender politiet i en uventet retning.Sagens udvikling gør at man er nødt til at inddrage Eik Nordstrøm, der jo tidligere havde et forhold til Rick. Samtidig bruger Camilla Lind tiden på at undersøge et andet dødsfald i Tåsinge, der unægteligt har tilknytning til den nye sag. Endnu en bog i serien der er en af de krimiserier i DK der har flest læsere. Ingen af dem bliver skuffede.

Herefter bevæger vi os over sundet til de sidste to. Manden vi lærte at kende omkring udgivelsen "Manden der ikke var morder" Hans Rosenfeldt smider første bind i en ny serie på gaden : Ulvesommer. Bøgerne foregår i det Nordsvenske på grænsen til Finland, i byen Haparanda. Her findes en ulv død med et dødt menneske i dens mave. De lokale betjente, med Hannah Wester i spidsen, må vende hver en sten for at opklare hvem den døde er og hvorfor han/hun opholdt sig i skovene omkring byen. Samtidig opdager betjentene at de ikke er de eneste der efterforsker. Spændingen er massiv. Sebastian Bergman er lagt på hylden for at gøre plads til Hannah Wester i det Nordsvenske... Flere bind påå vej.

Endelig møder vi igen Camilla Läckberg i Nådeløse kvinder . Tre meget forskellige kvinder, lever hver for sig et liv i et uholdbart ægteskab, uden de store muligheder for at bryde ud af det. Men tilfældigt møder de hinanden et sted på nettet og en djævelsk plan tager form, så de muligvis kan løsrive sig uden at miste alt. Endnu en krimi fra den mest læste forfatter fra Norden. 

BEMÆRK!: Indsæt ALDRIG persondata i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.