blædel

Nye krimier november 2019

04.11.19
Friske forsyninger af krimier til vinter/julelæsningen.

Så er vi fremme ved november måneds nye krimier og her er flere fristelser. Det er primært danske og engelske forfattere der får udgivet krimier i denne måned.

Vi starter dog i det franske hvor "Tiden er en morder" udgives af Michel Bussi, der efterhånden har en stor læserskare i Danmark. Vi er på Korsika i 1989. Clotilde på 15 år mister familien i en forfærdelig bilulykke. 27 år senere vender hun tilbage til øen for at få det hele afsluttet, men det hele bliver kompliceret da hun pludselig modtager et brev fra hendes afdøde mor. - Hvem sendte det? Fantastisk krimi fra det franske.

Vi fortsætter i det danske hvor Sara Blædel har udgivet "Pigen under træet". Her vender Blædel tilbage til serien om Louise Rick og reporter Camilla Lind. Et gammelt mysterium om en forsvundet pige fra 1995 tager fart da hun findes død i en hule på Bornholm. Mordet skal opklares - men kan det det? Hæsblæsende krimi fra Danmarks mest læste krimiforfatter.

Sidst men ikke mindst skal vi på tur i det nordjyske. Michael Teschl: "Den dag Brita forsvandt". Nykøbing-drengen Michael Teschl har på anonym opfordring taget om Pedal-Ove op igen. Sagen der rystede Frederikshavn tilbage i 1981. Hver en sten bliver vendt i sagen for at finde sandheden og bogen skyder alibier og påstande ned i sagen der endte med en kæmpe erstatning til Pedal-Ove efter at han havde siddet i fængsel 10 år i en sag hvor mange ting pegede på hans uskyld. Teschl sætter spørgsmålstegn med en masse dispositioner politiet foretog sig. Spændende læsning.

Derudover er der mange andre spændende udgivelser

De danske:

Anne Linnet : Fucked

Lill Bowman : Glemt

Rune Stefansson : Korsborg

Dennis Jürgensen : Faldende masker

Per Dreyer : Morder

Hans-Willy Bautz : Den sicilienske forbindelse

Torben Svendsen : Dyrets ø

 

De engelske:

John Le Carre: Fri agent

Stav Sherez: Mørk hævn

Ann Cleeves: Løbeild

Lee Child: Bytteleg

 

De amerikanske:

Don Winslow: Grænsen

Michelle McNamara : Jeg forsvinder i mørket

 

Den svenske:

Lars Wilderäng: Stjerneklart

 

Husk de kan alle bestilles nu i formularen her