Nye krimier maj 2022

05.05.22
Nye krimier til den kommende sommer

Forårets krimier vælter ind. Vi anbefaler 3 der udgives i maj - husk de kan reserveres straks i formularen sidst på siden.

Vi starter i Sverige med Jan Guillou: Den der dræbte helvedes engle. Første bog i en planlagt serie om den tidligere efterretningsofficer Carl Hamilton og journalistveteranen Erik Ponti. Disse to peroner vil rette op i de ulovligheder der begåes og ikke straffes i Sverige. Der er som altid hos forfatteren garanti for hæsblæsende spænding.

Vi fortsætter i England hvor Lucinda Riley: "Mord på kostskolen" sendes ud i Maj. Første krimi fra den nu afdøde irske forfatter, der hidtil primært har skrevet om de syv søstre. Denne bog foregår på en af de engelske kostskoler i Norfolk, hvor en ung mand findes afgået ved døden. Jazzmine Hunter bliver sat på sagen, og det konkluderes hurtigt at der er tale om en forbrydelse - altså mord. For at finde sandheden må hun grave dybt og dette er ikke altid nemt i så lukkede samfund, som kostskoler kan være. Skeletterne vælter ud af skabene og der skal tages stilling til meget mere end et mord. Ret sikker på at denne krimi skal blive læst af mange da hun i forvejen har et kæmpe publikum.

Vi slutter rundturen i Danmark hvor 9. bind i serien om Rebekka Holm : Kryb/Julie Hastrup.

Vi er på Ungdomsøen i nærheden af København. Her opholder der sig selvfølgelig en masse unge mennesker, som afholder nogle arrangementer, heriblandt en fest for at hylde et kendt parti i Danmark. En af de frivillige forsvinder under festen og da denne findes myrdet sættes Rebekka Holm på sagen.

Hun arbejder hurtigt under pres da hendes chef vil lukke sagen som et trist selvmord. Rebekka er ret hurtig sikker på at det er mord og så skal beviserne bare frem til offentlig skue, så retfærdigheden kan ske fyldest. Da det ser sværest ud kommer der hjælp fra højst uventet side. Endnu en fantastisk krimi fra en af Danmarks mest kendte krimidronninger - Julie Hastrup.

Derudover er der følgende nyheder:

 

De danske: 

Steen B J: Det tredje

Anne Lea Landsted: Golden state killer

Walther Rebernik: Vidne

 

Den Svenske:

Gustav Skördeman: Faust

 

Den norske:

Kirstine Getz: Poppy

 

Den irske:

James Delargy: Forsvundet

 

Den amerikanske:

Michael Connelly: Uskyldens lov

 

Den sydafrikanske:

Wilbur Smith: Stormens rasen

 

Den engelske:

Simon Kernick: Ultimatum.

 

Husk de kan alle bestilles nu - god fornøjelse

 

 
1 Start 2 Komplet

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.