Nye krimier januar 2023

27.01.23
Masser af nye krimier du kan reservere med det samme

Mange nye krimier kan anbefales. Vi giver nogle ord med på vejen til to svenske og en dansk.

Vi starter i Sverige, hvor Anna Jansson skriver om Maria Wern, der er politibetjent. Bogen hedder: "Dreng forsvundet" og det drejer sig om en 9-årig dreng der forsvinder til et middagsselskab i Herrvik.Anna Janssons bøger om Maria Wern bliver i stor stil oversat til resten af verden lige nu. Bare i denne måned udkommer der fire nye til det danske marked. Gode rolige krimier, der ikke er alt for barske.

Vi bliver i Sverige hvor Camilla Läckberg udgiver 11. bind i serien fra Fjällbacke : Gøgeungen. Politimester Patrick Hedstrøm undersøger mordet på en fotograf, sideløbende med at der skal tages stilling til det voldelige overfald på den svenske forfatter Hanning Bauer. Der er desværre ikke mange ting at gå efter i opklaringsarbejdet, så det hele står lidt stille. Uafhængigt af de to andre sager arbejder journalist Erica Falck med opklaringen af mordet på en transseksuel mand fra Stokholm, som viser sig at have en del til fælles med det der er sket i Fjällbacka og efterhånden bliver politiet sporet ind på at der kan være en sammenhæng her.

Vi slutter i Danmark hvor Inger Wolf starter op med en ny serie, hvor første bind hedder "Mordene på Helholm. Vi følger Agnes Vrangler, der arbejder som journalist, med stor interesse i de mange uopklarede mordsager fra det danske. Hun foreviger og formidler det hele på bloggen: Nattens stemme.

En speciel sag fanger hendes øjne fra hendes egen fødeø :Helholm. Øen langt ude i Kattegat har desværre været skueplads for mordet på to drenge, der begge er blevet dræbt på en meget barsk måde. Da hun kommer tilbage til øen åbner der sig døre om information , som hun aldrig har haft åbnet og efter lidt efterforskning bringer det hende selv i fare. Men sagen skal løses så det er bare at klø på. NY serie fra populære Inger Wolf.

Derudover er der mange andre bøger man kan låne: 

De danske:

Mikkel Birkegaard: Efterfølgeren

Lisa Holmfjord: Djævlen , du kender

Steen BJ : Et voldsomt overfald

Steen BJ: En flugt

Steen BJ: Kvinden der nægtede sig skyldig

Calli Vollertsen: Den der tager livet

Pernielle Plaetner og Marianne Rohweder : Slangerden

Morten Hesseldahl: Putins datter

Marianne Monteau: Masken vi bar

 

De svenske: 

Lisa Bjerre og Susan Casserfelt: Ekko af et skud.

Malin Stehn: Et godt nyt år

Anna Jansson: End ikke fortiden

Anna Jansson: Fremmed fugl

Malin Persson Giolito: I dine hænder

Victoria Larm: Den niende kreds

Anna Jansson: At tale med de døde

Gabriella Ullberg Westin: Et eneste åndedrag

 

De engelske:

Richard Osman: Kuglen der ikke ramte

TM Logan: Den gode svigersøn

 

De norske:

Trude Teige: Patienten

Trude Teige: Tilgiv aldrig

 

Den skotske: 

Peter May: Lewismanden

 

Den amerikanske:

Harlan Coben: Et farligt match

 

Den canadiske:

Robert Pobi: Under pres

 

Husk alle disse bøger kan bestilles straks her - god fornøjelse

 
1 Start 2 Komplet

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.