Nye krimier januar 2019

03.01.19
Nyt år nye krimier - vi lægger ud stille og roligt.

Kun fem nye krimier rammer de danske boghandlere og biblioteker i januar.

Lee Child: Lærepenge: Ny Jack Reacher krimi. En terrorcelle i Hamborg overvåges. En saudiarabisk mand kommer ind i billedet og pludseligt drejer det sig udelukkende om at finde en bestemt amerikansk mand. Findes han ikke vil terroren ramme hårdere end nogensinde før.Endnu engang uovertruffen spænding. Ingen skuffes her.

Endnu en fra det engelske Angela Marson: Onde spil Kim Stone skal opklare mordet på en voldtægtsforbryder. Hun får hænderne fulde i denne serie, der starter med en masse hævnmord i denne serie der har taget USA og England med storm. Rigtig flotte anmeldelser, mon sociopaten fanges?

Endelig skal vi en tur til Norge for at følge : Heine T Bakkeid: Jeg vil savne dig i morgen. Ny serie fra det norske. Thorkild Aske er netop blevet løsladt og efterfølgende tager han en sag i det nordnorske hvor en ung mand er sporløst forsvundet på en øde ø hvor et ubemandet fyr stadig står. Han rejser til den øde ø, som måske ikke helt er så øde som han havde regnet med. 1. bind i denne lovende nye norske serie, der roses i de norkse medier. 

Derudover er der endnu en engelsk og en dansk krimi der kan anbefales i januar.

Rachel Abbott: Drevet til mord

Helle Vincentz : Søster min

Husk krimierne kan bestilles straks i formularen nedenunder - vi håber på lidt flere udgivelser i februar.