Nye krimier i oktober 17

03.10.17
Oktobermåned ser spændende ud på krimifronten

Vi starter med ny bog af Dan Brown : Oprindelsen. Endnu engang er professor Robert Langdon hovedperson i hæsblæsende thriller. En historie fyldt med skjulte koder, kunst, symboler og religion- der er ganranti for at man til tider kun bruger det alleryderste af stolen man sidder på.

Så skal vi en tur til Danmark, nærmere bestemt på landet, et sted på Sjælland, hvor politibetjent Jon Harding har slået sig ned i Allan Erik Mortensens roman "Ringmanden". Jon Harding arbejder med opklaringen af en række af voldtægter, men bliver overflyttet til drabssagen, der rammer hans by. Her er en person blevet lænket og brændt ihjel. Og alt er bestemt ikke som det skal være i den lille landsby.

Endelig er Søren - og Lotte Hammer tilbage med krimien "To små piger" . Konrad Simonsen lokkes tilbage til politiet for at opklare uopklarede drabssager i en nyoprettet afdeling. Nysgerrigheden vækkes da en 11-årig pige forsvinder og det viser sig at hun er i familie med en yngre pige der forsvandt sporløst tilbage i 1980-erne. Det gamle team samles igen og turen går til byen hvorfra begge piger er forsvundet. 10. bind i serien der er en af de populæreste krimiserier i Danmark.

Tags