Nye krimier August 2022

19.08.22
15 nye krimier til sensommeren - reserver dem straks

Krimier i august 2022. Vi har valgt tre stk. at sige lidt om.

Vi starter i England med Lee Child : Syndebuk. Vi er tilbage i 1997 i Mississippi, hvor det hele startede for Jack Reacher. Mordet på en død kvinde skal opklares. Han slår sig sammen med den lokale sheriff Elisabeth Deveraux. Men flere modarbejder opklaringen. Spørgsmålet er så om de er dygtige og hurtige nok til at opklare sagen før modstanderne kan nå at begrave beviserne og dermed sagen.

Vi fortsætter i det dansk/norske med Lotte Petri og Hans Petter Hougen og udgivelsen . Specialisten. Vi følger retsmediciner Harald Sejersen, og drabsefterforsker Sissel Jæger i denne spændende nye krimiserie. En kvinde findes myrdet og fint parteret i Fælledparken, og det konkluderes hurtigt at morderen har helt styr på kroppens anatomi og det at dræbe. De påtager sig opgaven at afsløre denne seriemorder, men kan de nå det før det går ud over kolegaer eller familiemedlemmer?.

Vi slutter turen af i Norge hvor Anne Holt udgiver "Det ellevte manuskript". Vi er i Norge under en pandemi hvor tidligere drabsefterforsker Hanne Wilhelmsen indrulles i opklaringen af et mord, Henrik Holme arbejder med. Bogen er et levende bevis på litterarur kan være meget farligt, mens familiehemmeligheder, identitetstyverier, svindel og bedrag flyver om ørerne på dem.

Andre vi kan anbefale:

De danske:

Dennis Jürgensen: Bloddue

Steen Langstrup: Forvandling

poul Arnedal: Liget i Horsekæret

Casper Olesen: Hjem til fjorden

Ulrik Lauritzen : Dæmon

 

De engelske:

Simon Kernick: Sidste minut

Ann Cleeves: Hejrens skrig

 

De australske:

Kerry Greenwood: Mordet på Ballarat-toget

Kerry Greenwood : Højt at flyve

 

Den skotske:

Peter May: Sorthuset

 

Den amerikanske:

Soren paul Petrek: Ulve uden for døren

 

Den italienske: 

Lorenzo Sartori: Ariannas tynde tråd

 
1 Start 2 Komplet

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.