Nye krimier april 2021

07.04.21
Foråret er over os med masser af spændende nye krimier - bliv skrevet op til dem med det samme.

April byder på mange spændende krimiudgivelser. Jeg har valgt at give tre af dem lidt ord med på vejen. Husk de kan reserveres længere nede på siden.

Vi starter i Norge med Anne Holt: Mandela-effekten. Selma Falch er til frokost med barndomsveninderne. Pludselig bliver der skudt mod dem og Linda Bruseth falder om. Veninden er medlem af Stortinget og nu er det Selma Falchs sag at opklare modet i dette tredje bind i serien om politiefterforsker Falch. Hun er denne gang opppe mod en iskold morder som lever og ånder for hævn - kan han stoppes?

De sidste to er svenske. Vi starter med Camilla Grebe: Alle lyver. Her møder vi Maria der lever i en sammenbragt familie med franskmanden Samir samt dennes datter Yasmin på 16 år.Hun er lykkelig og forelsket indtil den decembernat hvor hun bliver konfronteret med nyheden om at Yasmin er væk, og at et vidne har set en mand skubbe hende i vandet. Senere i snakken med politiet kommer det frem at Samir er den mistænkte mand. Dette afviser Maria blankt da det jo slet ikke er den mand hun bor med, men efterhånden får tankerne frit spil og hver en sten bliver vendt i Marias hoved for at finde ud af hvem og hvor mange der lyver. Selvstændig velskrevet krimi- nr. 5 i denne serie.

Den sidste fra det svenske er Anders Roslund: Sov mit barn. To piger fra samme by forsvinder samme dag, da de begge er 4 år gamle. De forsvinder sporløst og efter en tid uden nye spor bliver begge piger officielt stedt til hvile, da der intet livstegn har været siden bortførelserne. Kriminalkommisær Ewert Grens og Piet Hoffmann sættes på sagen i denne spændende bog om noget af det mest modbydelige i denne verden. Fantastik svensk krimi og bestemt ikke for sarte sjæle.

Derudover anbefaler vi:

Danske:

Frank Sebastian Hansen: Helvedesgabet

Britt Nørbak: Instinkt

Morten Buschmann: Sandheden er ikke for os

Ulrik Lauritzen: Flod

Nis Jakob: Kaliffen

Benni Bødker: Occidentens stjerne

Morten Holmlykke: Frejas tårer

Eva Parum: Guld på gaden

Jesper Marcussen: Blodoffer

 

De amerikanske:

Josh Malermann: Malorie

Vanessa A Ryan: Skjult dagsorden

Charlie Donlea: Pigen der blev bortført

 

De engelske:

Cloe Esposito: Alvina skyggemager

Angela Marsons: Døde sjæle

 

Den finske:

Max Seek: Den trofaste læser

 

Den argentinske:

Samanta Schweblin: Kentuki

 

Den færøske:

Jogvan Isaksen:Anathema

 

Den tyske:

Steffen Groth: Clearmind

 

Den skotske:

Denise Mina: At sige sandheden

 

Den svenske:

Mariette Lindstein: Sektens børn

 

Den sydafrikanske:

Wilbur Smith: Krigens arv

 

 

 

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.