Mød læsehunden Snefrid i Fjerritslev

06.09.18
Har dit barn svært ved at læse? De næste par tirsdage, kan man komme på Fjerritslev bibliotek og møde læsehunden Snefrid og læsehundeføre Marianne. I kan kende Snefrid på hendes lilla halstørklæde. Hvilket ikke kræver tilmelding.

Tirsdage hvor du kan møde læsehunden Snefrid kl.14.30 (ca.1-2 timer)

11.September

18.September

Information:

En læsehund er en venlig og børneglad hund, der motiverer børn til at læse ved at lytte tålmodigt og interesseret til alverdens historier. En læsehund hverken dømmer eller retter på barnet men tilbyder roen og nærværet, der skaber tryghed og tillid hos barnet.

En læsehund er med til at skabe en positiv og anderledes læseoplevelse og resultatet er øget læselyst og selvtillid.

Det er gratis at modtage hjælp fra en læsehund. Læsehunden og dens ejer arbejder frivilligt og det er gratis for alle parter at deltage.

Du kan læse mere om læsehundene på Foreningen Læsehundes hjemmeside: www.laesehunde.dk

Hvordan foregår det?

Dit barn læser højt for hunden i 20-30 min. Og herefter hygger vi med sjove hundeøvelser og tricks. Forløbet vare i 6 uger, hver tirsdag og læseteamet har 1-2 børn per uge. Derfor er tilmelding nødvendigt.

Læseteamet Snefrid starter først med oplæsning tirsdag d.02.10.18 kl.14.30-16.00 på Fjerritslev bibliotek, hvor vi har lavet en lille hundehyggekrog, så både barn og læsehund kan sidde for sig selv.

Hvis dette kunne være noget for dit barn så kontakt Fjerritslev bibliotek, da tilmelding er påkrævet:

Tlf. 7257 8503 eller send en mail til Mette Quist: meq@jammerbugt.dk