Den Kulturelle Rygsæk

14.02.20
Jammerbugt Bibliotekerne har nu afholdt den første omgang af Den kulturelle Rygsæk for alle 5. klasser i Jammerbugt Kommune.

Den Kulturelle Rygsæk er et unikt tilbud, som skal sikre at alle elever i Jammerbugt kommune oplever inspirerende møder med kunst og kultur, som de normalt ikke vil møde i løbet af deres skoletid.

Fra Jammerbugt Bibliotekernes side tilbyder vi en genre-gennemgang, hvor eleverne bliver introduceret for forskellige genrer som fantasy, horror og superhelte-litteratur. Efterfølgende afholder vi et forfatterforedrag med Nicole Boyle Rødtnes, som skriver indenfor de nævnte genrer. Det har været en stor succes og vi har fået meget positiv feedback og lærere der har fortalt, at det har givet større læselyst i klasserne.