Fotos af Anna Shvets fra Pexels

Biblioteket ToGo - udvidede afhentningstider

15.01.21
Udvidede muligheder for låne og aflevere bøger, selvom biblioteket er lukket ned fra mandag d. 18. januar.

Fra 18. januar og med lørdag d. 6. februar er der udvidede muligheder for at bestille materialer og afhente dem udenfor biblioteket.

Med Biblioteket ToGo kan du afhente materialer som take away og få udleveret dine materialer ved Brovst, Fjerritslev, Pandrup og Aabybro Bibliotek udenfor biblioteket eller ved din bil. Vi leverer materialerne direkte ud til dig, pakket og udlånt, der er ikke mulighed for at komme ind på biblioteket. Du kan også aflevere, når du afhenter.

Hvordan bestiller jeg?

Du kan bestille bibliotekets egne materialer via hjemmesiden eller app’en Biblioteket. Du kan også bestille fra andre biblioteket via bibliotek.dk, men leveringstiden kan være længere end normalt.

Desuden tilbyder vi at pakke en pose til dig med bøger, lydbøger, film eller spil.

Når du ønsker at afhente dine materialer, så udfyld formularen herunder og fortæl, hvilke materialer, du ønsker pakket. Dernæst finder vi dem frem og pakker til dig, og vi aftaler, hvornår du henter dem.

Husk at medbringe sundhedskort, som tilhører den person, der har bestilt materialerne.

Hvornår kan jeg hente mine lån?

Du kan hente dine lån mandag - lørdag 11-15 frem til og med lørdag d. 6. februar. Vi aftaler det nøjagtige tidspunkt med dig på mail eller telefon.

Du kan også ringe til os mandag - lørdag 11-15.

Brovst Bibliotek kontaktes på telefon 72578501.

Fjerritslev Bibliotek kontaktes på telefon 72577814.

Pandrup Bibliotek kontaktes på 72578506.

Aabybro Bibliotek kontaktes på telefon 72578508.

Hvor henter jeg mine lån?

Biblioteket ToGo gælder på Brovst, Fjerritslev, Pandrup og Aabybro Bibliotek. Gå til den aftalte dør/vindue eller vi kommer ud til din bil med dine materialer.

Aflevering

De lånte materialer, og det du allerede har derhjemme, kan afleveres efter aftale i nedlukningsperioden

Vi har brug for dit telefonnummer og e-mail, så vi kan aftale, hvor og hvornår du ønsker at få udleveret dine materialer.
Vil du hente på Brovst, Fjerritslev, Pandrup eller Aabybro Bibliotek?
Hvis du ønsker at afhente en reservation, så kan du skrive afhentningsnummer her.
Skal vi finde materialer til dig, så må du meget gerne skrive , hvilken type eller genre du ønsker.

BEMÆRK!: Indsæt ALDRIG persondata i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.