Besøg af Leonora Christina Skov

04.10.19
Velbesøgt besøg af en af tidens mest læste forfattere Leonora Christina Skov

Forfatter Leonora Christina Skov kiggede forbi JammerbugtBibliotekerne mandag d. 30. september for at fortælle om sin seneste udgivelse, ”Den, der lever stille”.

Leonora havde alle 85 tilhørere i sin hule hånd og fortalte med indlevelse og empati, svarede på mange spørgsmål og signerede sin bog.

Leonora skriver på sin instagram profil om besøget på Aabybro Bibliotek  : ”men jeg har simpelthen en fest med #DenDerLeverStille i Jylland. Selvforståelsen herovre er, at jyderne er mere stille og tilbageholdende, men det ser jeg ikke meget til. Med den her bog er jyderne helt klart mit mest højlydt interesserede, levende og engagerede publikum”.

En super oplevelsesrig aften med rekord mange tilhørere, dejligt at så mange møder op til vores arrangementer.

Leonora Christina Skov: Den, der lever stille : roman
Reservér
  • Bog

Den, der lever stille : roman