ActiveFloor – leg og læring på biblioteket

04.05.22
Biblioteket har indkøbt ActiveFloor, som er et interaktivt gulv, hvor alle både børn og voksne kan udfolde sig. På Aabybro Bibliotek har I nu mulighed for at prøve dette spændende nye interaktive spil.

ActiveFloor indeholder læringsspil med matematisk, sprogligt og naturvidenskabeligt indhold men også quizzer og mange andre sjove spil, som vendespil med citater og til de helt små er der puslespil, fange fisk og feje blade væk, som er med til at styrke sanserne.

Du kan komme og prøve ActiveFloor spillet på Aabybro Bibliotek og der står tændt fra 7 om morgen til 22 om aftenen både i den betjente og ubetjente åbningstid.

Så kom endelige forbi og spørg personalet for hjælp, hvis I skulle for brug for det.

Vi ses