På skattejagt som Indiana Jones
På skattejagt som Indiana Jones

Tema: På skattejagt som Indiana Jones

29.07.20
Du kender sikkert Indiana Jones, der tager på farefulde og spændende eventyr for at finde skatte rundt om i verden. Men hvem siger, at børn og unge ikke kan tage på de samme mega seje eventyr i bedste "Indy style"? Det kan de ihvertfald i bøgerne!

1. Samlingens Vogter: Tyvefældens forbandelse af Kasper Hoff

13-årige Kevin lever et helt normalt liv, indtil han en dag arver sin grandonkels samling af sære ting fra hele verden. Men med samlingen følger et ansvar. Grandonkel Kaj var nemlig shaman, og tingene i samlingen har magiske egenskaber.

2. Jake Atlas - Smaragdslagens grav af Rob Lloyd Jones

I en hæsblæsende skattejagt rundt i egyptiske gravkamre forsøger Jake og søsteren Pandora at finde Osiris-mumien før medlemmerne af den hemmelige kult, som har kidnappet deres forældre.

3. RobinSamse på skatteøen af Kim Langer.

En dag kommer Robin og Samrita forbi en mystisk butik, hvor de finder en rigtig gulddukat som Samrita bider i og pludselig befinder Robin og Samrita sig på en ø langt borte, med en blodtørstig piratkaptajn og en skat.

4. Katakombens hemmelighed af Tom Egeland

4-årige Robert tager med sin mor til Rom for at udforske en nyopdaget katakombe. Men turen vil blive langt farligere end han nogensinde kunne drømme om.

5. Larverne - Pavens Yndling af Troels M. Palshof

Med den amerikanske efterretningstjeneste lige i hælene, bliver Linus og hans venner Anton, Christian og Morten sammen med den mystiske No Name, viklet ind i en sælsom og hæsblæsende jagt på en legendarisk sommerfugl.

Materialer
Kasper Hoff: Tyvefældens forbandelse GennemseGennemse
  • Bog

Tyvefældens forbandelse

Af Kasper Hoff (2019)
Kevin og hans papsøster Kaya må kæmpe imod stærke kræfter i underverdenen fuld af ånder og skjulte farer for at redde...
Læs mere
Rob Lloyd Jones: Jake Atlas - smaragdslangens grav GennemseGennemse
  • Bog

Jake Atlas - smaragdslangens grav

Af Rob Lloyd Jones (2017)
I en hæsblæsende skattejagt rundt i egyptiske gravkamre forsøger Jake og søsteren Pandora at finde Osiris-mumien før ...
Læs mere
Kim Langer: RobinSamse på Skatteøen GennemseGennemse
  • Bog

RobinSamse på Skatteøen

Af Kim Langer (2018)
Robin og Samrita opdager en mærkelig ny butik i byen og er nødt til at undersøge den
Læs mere
Tom Egeland: Katakombens hemmelighed GennemseGennemse
  • Bog

Katakombens hemmelighed

Af Tom Egeland (2015)
14-årige Robert tager med sin mor til Rom for at udforske en nyopdaget katakombe. Men turen vil blive langt farligere...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Larverne - pavens yndling

Af Troels M. Palshof (2018)
Med den amerikanske efterretningstjeneste lige i hælene, bliver Linus og hans venner Anton, Christian og Morten samme...
Læs mere