Myterne
Myterne

Myterne afsløreres

Ligesom du troede, at du vidste, hvad du vidste….

Sjove og underholdende bladrebøger med flotte og farvestrålende fotos fra "National Geographic Kids".

Hvem vil ikke gerne vide om dette er sandt: ”Du sluger i gennemsnit fire edderkopper om året, mens du sover” eller kan det passe at ”Hajer dræber hundredvis af mennesker hvert år”. Det skal jeg afstå fra at afsløre her, men det er vældig sjovt og oplysende at læse de forskellige svar på myten, samt de ekstra oplysninger der kommer fra de små faktabokse. Hvem vidste for eksempel, at det er mere sandsynligt at blive slået ihjel af en plæneklipper, end at blive spist af en haj.

I hver bog er der 100 myter og vandrehistorier der skal knækkes. Til hver myte er der en forklaring på, hvordan myten er opstået, og herefter følger afsløringen af, om myten er sand eller falsk. Hver afsløring følges op af en uddybende forklaring og enkelte steder er der ekstra oplysninger og fakta-bokse. Der findes nu 3 bøger i serien.

 

Disse bøger kunne være et udmærket bud på god sommerunderholdning til bilturen, eller hygge for hele familien en dejlig sommeraften.

  • Bog

Myterne afsløres! : lige som du troede, at du vidste, hvad du vidste-. Bind 1

Af Emily Krieger (2016)
Over 100 myter og vandrehistorier afsløres og forklares. Til hver myte er der en forklaring på, hvordan myten er opstået, og herefter følger afsløringen af, om myten er sand eller falsk
Læs mere
  • Bog

Myterne afsløres! : lige som du troed...

Af Emily Krieger (2016)