et mørke iblandt os

Mari Jungstedt: Et mørke iblandt os

04.06.19
Vi er tilbage på Gotland i det østlige Sverige. Gotland, og det omkringliggende hav, er vært for havkapsejladsen Gotland rundt.

Vi er tilbage på Gotland i det østlige Sverige. Gotland, og det omkringliggende hav, er vært for havkapsejladsen Gotland rundt. Da vejret bliver dårligt og går over i storm, knækker masten på sejladsens favoritbåd, der er nødt til at søge ly i en af bugterne. Dette resulterer i fundet af et lig i vandet. Det viser sig at være en kendt kroejer og lærer, Tobias Ström,- Hvem kunne dog finde på at myrde denne populære mand, og så på denne bestialske måde. 

Anders Knutas og Karin Jacobsson sættes på sagen og de må på trods af bristet indbyrdes kærlighedsforhold, finde sig i hinandens selskab, i jagten på denne sindssyge morder.

Vejret viser sig fra sin allerbedste side i den svenske sommer, mens de to betjente roder sig ind i et hidtil uset mørke på øen, der truer med at slå dem begge ihjel.

Bogen er nummer 14 i denne serie der altid har et godt plot, samt masser af smukke beskrivelser af Gotland. Nye lånere opfordres til at starte forfra i serien.

Anbefalet af bibliotekar Johan Bisgaard

Tags