Lost in London

17.05.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Skuespilleren Woody Harrelson spiller sig selv i denne komedie, som foregår hen over en enkelt nat i London. Handlingen i ”Lost in London” er inspireret af en oplevelse som skuespilleren havde i 2002 og han beskriver den som ”en af de værste aftener i mit liv”.

Woody er i London med sin familie for at medvirke i et teaterstykke, men idyllen bliver brudt, da sladderpressen afslører, at Woody har deltaget i gruppesex. Deprimeret over, at ægteskabet ligger i ruiner, går Woody på bar med en prins, og derefter løber aftenen komplet af sporet. Det resulter i, at Woody kommer op at slås, overfalder en tigger, flygter fra politiet og forsoningen med konen virker længere og længere væk. "Lost in London" skriver filmhistorie, da hele filmen blev skudt i én optagelse, som samtidig blev livestreamet i 500 biografer.

En original, morsom og overraskende film, som holder publikum fastbundet til skærmen. Woody fremstiller sig selv som et velmenende, tilstedeværende menneske, som giver efter for sine laster og under al godheden møder vi et hyklerisk menneske, der sætter sig selv før andre. Filmen er teknisk set utroligt vellykket, og selv om plottet og skuespillet er stramt bundet til eksperimentet, opleves fortællingen helstøbt, vedkommende og underholdende.

Tags
Materialer
  • Dvd

Lost in London

Sladderpressen afslører, at Woody Harrelson har været sin kone utro, hvilket skaber en kædereaktion af skøre begivenheder, som skuespilleren må håndtere for at redde sit ægteskab. For fans af komik, skæve fortællinger, indiefilm og Woody Harrelson
Læs mere
  • Dvd

Lost in London