The little things

25.10.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

En seriemorder er løs i Los Angeles. En tidligere drabsefterforsker sendes til byen og snart begynder han at hjælpe i jagten på seriemorderen. Seriemorderthriller, som man lavede dem i 1990'erne, til et voksent publikum.

Los Angeles, 1990. En seriemorder der myrder unge kvinder, er løs. Vicesherif Joe Deacon, der tidligere var ansat i Los Angeles som drabsefterforsker, ankommer til byen fordi han skal hente noget bevismateriale i forbindelse med en anden sag. Det viser sig at Deacon gik psykisk ned efter en jagt på en seriemorder, der aldrig blev fanget! Deacon kan, i de nye mord, se en parallel til den gamle sag og snart begynder han at hjælpe LA-betjenten Jim Baxter i efterforskningen. Så dukker der en mistænkt op. Men er det den rigtige eller ønsker Deacon og Baxter bare at det er den rigtige morder de er på sporet af?

Tags
Materialer
  • Dvd

The little things

En seriemorder er løs i Los Angeles. En tidligere drabsefterforsker sendes til byen og snart begynder han at hjælpe i jagten på seriemorderen. Seriemorderthriller, som man lavede dem i 1990'erne, til et voksent publikum
Læs mere
  • Dvd

The little things