Kaptajn Bimse
Kaptajn Bimse

Kaptajn Bimse

21.12.20
Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard Lindstrøm. Kan ses på Filmstriben.dk.

Anna på syv år glemmer sin dukke i sommerhuset. Så dukker Kaptajn Bimse op og det store eventyr kan begynde. Børnefilm for de mindste fra 4-7 år. Familien kan dog sagtens se med.

 

Anna på syv år har en bamse, Hr. Johnson, og en dukke, Sophie, som hun er meget glad for. Desværre glemmer hun Sophie i familiens sommerhus i Rørvig og om aftenen kan hun ikke falde i søvn, for i morgen er det hendes fødselsdag og hendes forældre vil ikke hente den glemte dukke. Anna tænker på ensomheden, og hvordan det må være at ligge der helt mutters alene i mørket. Puttet godt ned under dynen hører Anna pludselig en brummen. Anna får besøg af en lille gul flyvemaskine ved navn Zanzibar samt flyets besætning: Kaptajn Bimse (Jesper Asholt) og andenpiloten Goggeletten (Peter Frödin).

Anna overtaler dem til at flyve mod Rørvig for at hente Sophie, og det bliver starten på en eventyrlig rejse ind i en meget speciel verden. Rejsen byder på magiske væsener og en stor udfordring for både Bimse og Goggeletten, fordi de må overkomme deres frygt for den uhyggelige Hulkemoren.

Filmen er baseret på Bjarne Reuters børnebog Kaptajn Bimse & Goggeletten  som er en del af bogserien om Kaptajn Bimse på i alt 6 bøger. Kan ses på Filmstriben.

Tags
Materialer
GennemseGennemse
  • Dvd

Kaptajn Bimse

Af Kirsten Skytte, Thomas Borch Nielsen (2019)
Anna på syv år glemmer sin dukke i sommerhuset. Så dukker Kaptajn Bimse op og det store eventyr kan begynde!
Læs mere