Island of shadows

21.10.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

True crime-forfatteren Carly og hendes mand lejer et mystisk gammelt hus på en ø. Det viser sig, at der tidligere er begået et mord på øen, der trækker tråde til Carlys egen familiefortid. For fans af thriller og true crime.

Carly Travers er en berømt true crime-forfatter. For at komme sig oven på et overfald tager hun og hendes kæreste til øen Crawford Island. Her indlogerer de sig i et stort gammelt hus. Det blev tidligere beboet af en kvinde, der mange år tidligere døde under mystiske omstændigheder. Beboerne i lokalsamfundet er ikke meget for at snakke om den gamle mordgåde, og Carly drages mere og mere ind i sagen, og snart konfronteres hun med fortiden på flere fronter.

Bølge af true crime-fascination, der har været de seneste år ser ud til at fortsætte. Det er en film på lille budget og med, for den brede befolkning, med ukendte b-skuespillere.

Tags
Materialer
  • Dvd

Island of shadows

True crime-forfatteren Carly og hendes mand lejer et mystisk gammelt hus på en ø. Det viser sig, at der tidligere er begået et mord på øen der trækker tråde til Carlys egen familiefortid. For fans af thriller og true crime
Læs mere
  • Dvd

Island of shadows