Ella De(n) nye af Kid Toussaint

07.02.23
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Ella er en helt almindelig teenager og er netop startet på en ny skole. Hun får hurtigt nye venner - og fjender - og skal i det hele taget lære at navigere i ungdomslivet. Ella gemmer dog på en hemmelighed. Hun er ikke kun almindelige-Ella. Hun er også sky-Ella, vrede-Ella med mere. Faktisk gemmer hun på fem farverige og ikke altid lige venlige personligheder. Da denne sandhed går op for både Ella selv og hendes venner, sætter de alt ind for at finde ud af hvorfor, Ella er, som hun er. Men er hun klar til at kende sandheden? Tegneserie for 11-årige og opefter.

Spændende og interessant tegneserie om både venskaber, familie og personlighedsforstyrrelse. Det er tydeligt ud fra billedsiden, at der gemmer sig mere, end vi lige tror under overfladen, og det bliver interessant at blive klogere på Ella i de kommende bind. Tegnestilen er lidt manga-inspireret med store øjne og meget udtryksfulde ansigter, og illustrationerne er også holdt i klare farver.

Tags
Materialer
Kid Toussaint, Aveline Stokart: De(n) nye GennemseGennemse
  • Tegneserie

De(n) nye

Af Kid Toussaint, Aveline Stokart (2022)
Ella er en helt almindelige teenager - bortset lige fra at inde i hende, gemmer der sig ikke en, men flere meget fors...
Læs mere