3 billboards

3 billboards outside Ebbing Missouri

11.09.18
Engelsk instruktør - masser af humor tilsat udkantsUSA. På ingen måde noget du nogensinde har set før.

Filmen starter i den lille by Ebbing, hvor vores hovedperson Mildred Hayes, mildest talt er ret utilfreds med politiets håndtering af voldtægten og mordet på hendes teenagedatter.

Hun køber sig plads på tre billboards (reklamesøjler) ,der står ved indkørslen til den lille by. Her kritiserer hun politiets arbejde og deres manglende anholdelse af gerningmand, og det får selvfølgelig politiet op af stolene. Woody Harrelson spiller sheriffen, der lige som mange andre i denne film, indeholder en dybde, der gør filmen rigtig interessant.

Grovkornet humor og bizarre personligheder er en stor del af filmen, der alligevel skal og vil blive taget meget alvorligt.

Filmen kan bedst forklares som en thriller-komedie. Man griner det ene øjeblik og sidder med en klump i halsen det næste. Der er meget lidt der forløber som det plejer i denne fremragende og meget anderledes film hvor Frances McDormand endnu engang får vist hendes kæmpe potentiale ud i skuespillets kunst.Hun vandt også en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle for filmen, og det forstår man godt når man har set den knap 2 timer lange film, der viser os rundt i områder man ofte har set før i amerikanske film, men bare ikke vist frem på denne måde med totalt uforudsigelige personer tilknyttet. En fantastisk film der fortjener et stort publikum - også i Danmark.

Tags
Materialer
GennemseGennemse
  • Dvd

Three billboards outside Ebbing, Missouri

Af Martin McDonagh, Ben Davis (2018)
Mildred Hayes har mistet sin datter, der blev fundet voldtaget og dræbt på en mark. Efter flere måneders forgæves eft...
Læs mere