Tilbud til børnehaver

Efteråret 2022

Et godt sprogligt fundament og lyst til at lære at læse er to vigtige forudsætninger for, at børn kan udvikle sig. Derfor vil børnebiblioteket gerne give børn i dagtilbud let adgang til at få positive oplevelser med bøger og fortællinger. Børnebiblioteket giver alle børn mulighed for at blive fortrolige med bøger og bruge dem som kilde til oplevelser og viden.

Børnehaver:

International Bamsedag: 27. oktober

Skaldede Pædagog ”Musik i kassen”:

Aabybro: mandag 10/10 kl. 10

Pandrup: onsdag 12/10 kl. 10

Fjerritslev: onsdag 26/10 kl. 10

Brovst: torsdag 27/10 kl. 10

Eventyrvejen: november

Lidt om arrangementerne:

International Bamsedag: Bamsernes festdag

I anledning af International Bamsedag vil Jammerbugt Bibliotekerne gerne invitere børnehavebørn ind på biblioteket. Vi holder en lille bamsefest for bamserne og deres mennesker, så husk at tage din bamse med. Vi læser højt af gode bamsehistorier, serverer bamsekage og bamsesaftevand og man kan også deltage i en bamseskattejagt. Kom og vær med til at fejre bamsernes dag. Det bliver hyggeligt.

Den skaldede pædagog med forestillingen Skibet ”Musik i kassen”

Den skaldede pædagog også kaldet Thomas Hvid Holst afholder et arrangement med musik, leg og læring for børn. ”Musik i kassen” er et arrangement, hvor vi skal synge, danse, lege og bruge vores krop. Thomas har en trækasse han sidder på, der er fyldt med ting, som vi skal bruge til sanglegene og som hedder ”Musik-kassen”. Ud over sangene får Thomas følgeskab af forskellige hånddukker, der altid sørger for sjov og ballade i gaden.

Eventyrvejen

Vi skal høre eventyret om Prins Oskar, som skal ud i den store verden for at lede efter sin forsvundne hest Atju. På sin rejse møder han en heks, en trold, en frø, en troldmand og en dragen inden han finder sin hest igen. Undervejs skal vi sammen med Helle fra Musisk Skolen synge sange, danse og spille på instrumenter.

Invitationer bliver sendt ud til børnehaverne.