Baby Café på Jammerbugt Bibliotekerne

Baby Caféen er et hyggeligt og uformelt mødested, hvor I forældre med spædbørn kan lære hinanden at kende.

Barselscaféen er et tværfagligt samarbejde mellem Jammerbugt Bibliotekerne og Sundhedsplejen, og foregår på alle biblioteker i kommunen. Du kan blive oprettet som bruger og låne relevante bøger, film, blade eller andet med hjem.

Hver baby Café har et spændende og relevant tema, hvor man bliver klogere på et aktuelt emne.

Det er gratis at deltage – bare mød op på biblioteket kl. 10.00-11.30

Tilmelding: Ikke nødvendig

Program Brovst

Tirsdag den 5. april – Håndtering af børns sygdomme

Få viden om infektionssygdomme, feber og andre almindelige børnesygdomme. Hvad skal du holde øje med når dit barn er syg og hvornår skal du ringe til lægen?

Tirsdag den 3. maj - Advokatrådgivning - OBS kl. 16.00 – 17.30

Hvordan sikrer I hinanden bedst muligt og passer på jeres familie. F.eks. Forældremyndighed, Papirløst samliv, Ægteskab, Børnetestamente, Økonomi, Bolig m.fl. juridiske dilemmaer.

Tirsdag den 7. juni – Barnets søvn

Få viden om og gode idéer til dit barns søvn. Søvnen er vigtig for alle mennesker. Under søvnen hviler man og henter energi.

Program Fjerritslev

Onsdag den 6. april - KOST

Dit barns sunde madvaner Dit barn skal lære at spise skemad og senere familiens mad og derigennem udvikle sunde madvaner som varer livet igennem. Derfor vil vi gerne tale med jer om: Barnets udvikling ift. mad Madens indhold Måltidets psykologi Jeres/dine madvaner.

Onsdag den 4. maj Motorik og Leg med dit barn

Få idéer til, hvordan du kan give dit barn gode betingelser for at udvikle sine bevægelsesmæssige færdigheder.

Onsdag den 1. juni – Tryghedscirklen

Oplever I som forældre f.eks.:

At der kan forekomme problemer i samspillet

At det kan være svært at rumme jeres barns følelser

At barnets uforudsigelighed kan udfordre jer

At I kan være usikre i forældrerollen

At I kan stille for høje krav til jer selv som forældre

At I kan være usikre på om I gør det godt nok Genkender du/I disse oplevelser?

Så mød op og hør mere.

Program Pandrup

Tirsdag den 5. april – Tryghedscirklen

Oplever I som forældre f.eks.:

At der kan forekomme problemer i samspillet

At det kan være svært at rumme jeres barns følelser

At barnets uforudsigelighed kan udfordre jer

At I kan være usikre i forældrerollen

At I kan stille for høje krav til jer selv som forældre

At I kan være usikre på om I gør det godt nok Genkender du/I disse oplevelser?

Så mød op og hør mere.

Tirsdag den 3. maj - Digital dannelse og trivsel OBS kl. 16.00-17.30

Vi har fokus på små børns digitale mediebrug og dannelse. Det digitale fylder mere og mere i hverdagen og det byder på muligheder og dilemmaer for forældre. Det er vigtigt at du som forældre interesserer dig for dit barns liv med digitale medier og gør dig umage med at guide dem til at færdes trygt og sikkert på nettet.

Tirsdag den 7. juni FØRSTEHJÆLP – OBS kl. 16.00 – 17.30

Introduktion i førstehjælp ved almindelig forekommende ulykker og sygdomme hos småbørn.

Program Aabybro

Onsdag den 6. april - FØRSTEHJÆLP – OBS kl. 16.00 – 17.30

Onsdag den 4. maj - KOST- Dit barns sunde madvaner

Onsdag den 1. juni - SPROG – Dit barns sproglige udvikling

Kom og mød talepædagogen og få ideer til at stimulere dit barns sprog og viden om, hvordan høreproblemer kan konstateres. Sprogets udvikling starter allerede i forstertilstanden og kan stimuleres helt fra fødslen.

Se hele programmet her: