Borger.dk

Borger.dk

Adgang
Fri adgang
Borger.dk er din indgang til det offentlige. På borger.dk finder du information og selvbetjening fra kommuner, regioner og stat.

Selvbetjening når det passer dig:
Under sektionen Selvbetjening kan du betjene dig selv ved at anvende en lang række selvbetjeningsløsninger. borger.dk omfatter over 600 løsninger fra både stat, regioner og kommuner.

Bliv klogere på dine muligheder:
Fra forsiden kan du klikke dig frem til relevante artikler, fordelt på en række emner om det offentlige. Du kan læse om reglerne på forskellige områder, hvordan man gør, hvis man skal have løst en problemstilling, og hvem man skal henvende sig til samt hvornår. Desuden vil du finde relevante henvisninger.

Find myndighed:
Den Fællesoffentlige Adressedatabase (FOA) er et elektronisk opslagsværk over det offentlige. Det giver dig mulighed for at finde frem til en given myndighed eller person.

Få indblik i den demokratiske proces:
Flere steder på borger.dk kan du få indblik i den demokratiske proces. Under emnet 'Samfund og rettigheder' kan du bl.a. læse om politik og demokrati.
 

Se fakta om Danmark:
Under sektionen Samfund og rettigheder - "Fakta om Danmark" kan du  se en række basale faktuelle oplysninger om Danmark.