Abonnér på kalender

Weinreich-design udstiller i Aabybro og Pandrup

Ny udstilling af Weinreich-design på bibliotekerne i Pandrup og Aabybro

Bag Weinreich-design står mor og datter som håndlaver lette og farverige smykker i eget design i særligt allergenfri og genanvendelige materialer. De designes og formes gennem flere processer på eget værksted. Personlige ønsker til smykker laves på bestilling.

Det genanvendelige og lette materiale er 100% rent og allergen-frit samt patenteret i Canada. Metaldelene er i kirurgisk stål. Alle rester genbruges til nye designs.

Historien bag Luxury Long-øreringene:

Luxury Long-øreringene er inspireret af den smukke udsigt imellem Rubjerg Knude Fyr og den forsvundne Mårup Kirke i Lønstrup i Nordjylland.

"Da jeg, Marie Weinreich, tog billeder af den smukke udsigt mellem Rubjerg Knude Fyr og den forsvundne Måbjerg Kirke, tænkte jeg; "Hvordan kan jeg præsentere denne fantastiske udsigt i et smykke?"

Øreringene blev derfor designet som et vertikalt udsnit af udsigten med lagene af det grønne, sandet, vandet og himlen.

I udstillingen på biblioteket kan du finde smykker fra forskellige kollektioner, deriblandt Luxury Long, Glam, Simple Luxury, stjerner og flere unika-designs, som ikke findes andre steder.

Se mere på https://www.weinreich-design.com/