(Hele dagen)
Abonnér på kalender

Tina Eriksen udstiller malerier i Aabybro

Tina Eriksen fra Nørhalne udstiller malerier i Galleritunnellen på Aabybro Bibliotek frem til udgangen af oktober.

Tina fortæller om sig selv:

Jeg hedder Tina Eriksen og er bosat i Nørhalne. Jeg er autodidakt kunstner og har malet i ca. 18 år.

Min stil er abstrakt, og jeg maler primært med flydende medier på lærred. Dette giver et legende, let og levende udtryk. Hvad der er kendetegnende er farver, der gør glad!

Motiverne i mine malerier er ikke forudbestemt, men mit håb er, at beskueren selv opdager forskellige motiver og at fantasien får frit spil. Af samme grund har mine malerier ikke titler, og de kan vendes som det ønskes.

Jeg inspireres af farver og former omkring mig og er fascineret af den måde, den meget flydende maling næsten former sig selv på lærredet. Hvordan processen nærmest er sin egen, og hvordan optørringen fuldstændig kan ændre udtrykket natten over.

Mine værker kan ses på Instagramkontoen @art_by_eriksen.