diagnose

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
130 kr.
Lokalitet
Sport og Kulturcenter Brovst
Damengvej 2
9460
Arrangører
Target
Abonnér på kalender

Diagnose eller opdragelse

Foredrag m. Ann-Elisabeth Knudsen

      Ann-Elisabeth Knudsen er forfatter, foredragsholder, cand.mag. og lektor i dansk og psykologi.

For både forældre, lærere og pædagoger er det altafgørende at kunne skelne børns adfærd. Hvornår skal der stilles diagnose, og hvornår skal der opdrages, og hvordan kan vi håndtere de to ting og ikke mindst skelne mellem dem?

Det er generelt svært at adskille børn med opvækstrelaterede problemer, og så de børn, der har hjernedysfunktioner. Viden om et barns normale udvikling er derfor et uundværligt redskab, hvis man skal have de rette forudsætninger for at kunne afgøre, hvorvidt et barn har udviklet sig normalt, er umoden eller forsinket i sin udvikling, eller om der måske ligefrem er tegn på en direkte hjernedysfunktion.

Alle hjerner kan påvirkes, men ikke alle hjerner er organiseret på samme måde. Det betyder i praksis, at den samme type pædagogik opfattes forskelligt af forskellige børn. I foredraget fortæller Ann-Elisabeth Knudsen mere om problematikken og giver gode råd.

Foredraget arrangeres i samarbejde med Jammerbugt Bibliotekerne, LOF og AOF, Menighedsrådene i Brovst, Lerup-Tranum, Torslev-Øster Svenstrup og Øland-Langeslund.

Tilmelding: ja, via https://nord.aof.dk/kurser/Foredrag+og+debat/Debat+og+dialog/4802296/ 

eller

www.lof.dk/jammerbugt

 

Pris
130